یک نکته
درس تلویزیون به مردم؛ "هدف وسیله را توجیه میکند"
گزارشگر تلویزیون تو ایام عزاداری امام حسین به سراغ مردم رفت و از اونها در مورد قیام اباعبدالله پرسید. این نوع پرسش یه اتفاق عادی توی تلویزیونه. معمولا در ایام ملی و مذهبی گزارشگر تلویزیون به سراغ مردم میره و نظر اونها رو در مورد اون واقعه خاص میپرسه.
اما نکته قابل تامل این گزارشها سوال شونده هان. دخترانی که رسما توی ادبیات این روزهای ایران بدحجاب نامیده میشن. این طرز گفتوگوها سالهاست از تلویزیون در حال پخشه. در ایام انتخابات و سالگرد پیروزی انقلاب هم شاهد این گزارشها هستیم.
تلویزیونی که استاد سانسوره که حتی از پستانهای یک گرگ هم نمیگذره در زمانهایی خاص پوست عوض میکنه.
یکی نیست بگه یک بار برای همیشه بیایین تکلیف ما رو روشن کنین. بالاخره این سبک لباس پوشیدن خوبه یا نه؟
▫️اگه خوبه چرا توی ایام سال با اون برخورد میشه و اگر بده چرا تو روزهایی خاص به سراغ اونا میرویم تا نظراتشون رو در مورد امام حسین، انتخابات و انقلاب بدونیم.
صداوسیما به این نکته توجه نمیکنه که این نوع گزارشها به مردم میگه برای رسیدن به هدف خودت، میتونی از هر وسیلهای استفاده کنی.
و بما میگن ببینید ما برای اینکه نشون بدیم مردم همچنان عاشق حسین (ع) هستن به سراغ کسانی میرویم که ظاهر دینی ندارن.
این رفتار روی مردم هم تاثیر میگذاره. مردم این تصاویر رو میبینن و با خودشون میگن میشه برای رسیدن به هدف از هر وسیلهای استفاده کرد. همینه که مردم برای گرفتن وام یا استخدام در حالی که شاید عقاید مذهبی نداشته باشن سعی میکنن خودشون رو مذهبی نشون بدن.
فکر نمیکنین همین معنا باعث میشه جامعه به سمت ریاکاری حرکت کنه. جامعهای که همه سعی میکنن دو چهره داشته باشن. یه چهره واقعی و یک چهرهای که با آن میتونن به اهداف خودشون برسن.
کاش این وسط یکی به ما بگه که بالاخره بی حجابی بده یا خوبه؟ یا چه زمانی بده؟ چه زمانی خوب؟
# همین
- ۹۷/۰۷/۰۵